VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN BIJ VAN DER VALK VMF!

Offerte aanvragen

Stel ons een vraag

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Festival aankleding door Van der Valk VMF - Citydressing en Events

Zoekt u een professioneel bedrijf dat u kan helpen met de volledige festival aankleding? Van der Valk VMF is gespecialiseerd in fraaie event dressing.

Van der Valk VMF

Met Van der Valk VMF huurt u een ervaren en professioneel bedrijf in. Wij worden ingehuurd voor de festival aankleding van grote evenementen, zoals de Gaypride, het Grachtenfestival Amsterdam en de Europa League Finale. En tot volle tevredenheid, want we werden ook gevraagd om de complete eventdressing van de inhuldiging van de nieuwe koning op 30 april 2013 te verzorgen.

Festival aankleding van A tot Z

Van der Valk VMF verhuurt niet alleen alle visual signs die u nodig heeft voor festival aankleding, zoals:

  • Vlaggenmasten, vlaggen, banieren en beachflags;
  • Buizenframes, layher torens en reclamezuilen;
  • Bungee visuals, lollypops en truss visuals;
  • Dranghekdoeken en hekwerkdoeken.

Wij zorgen ook voor het transport van het materiaal van en naar de locatie. Printwerk, het aanvragen van vergunningen, montage, eventuele reparaties en naderhand afbreken; Van der Valk VMF neemt al die taken op zich. U hoeft zich nergens zorgen over te maken met festival aankleding van Van der Valk VMF.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u ons inhuren voor festival aankleding? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Ontvangt u liever eerst meer informatie over festival aankleding? Vul dan het contactformulier in of stuur ons een e-mail op info@vandervalk-vmf.nl.