VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN BIJ VAN DER VALK VMF!

Offerte aanvragen

Stel ons een vraag

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Voor reclamevlaggen tijdens evenementen gaat u naar Van der Valk VMF

Wilt u reclamevlaggen laten maken en laten plaatsen? Bij Van der Valk VMF kunt u terecht voor de verkoop, verhuur en montage. Desgewenst verzorgen wij ook de aanvraag van vergunningen, transport, opslag en printwerk. Kortom, Van der Valk VMF verzorgt uw evenement van A tot Z.

Reclamevlaggen: verhuur, verkoop en montage

Van der Valk VMF heeft reclamevlaggen gemaakt tot oplages van meer dan 1000 stuks. Zo hebben wij bijvoorbeeld de complete citydressing verzorgd tijdens de inhuldiging van Koning Willem-Alexander. Zelfs op de meest onconventionele plaatsen kunnen wij reclamevlaggen plaatsen. We monteren vlaggenmasten direct in de grond of aan de wand, maar we kunnen u ook metalen betonvoeten leveren.

Festival aankleding van A tot Z

We verkopen en verhuren niet alleen reclamevlaggen en andere visual signs. Het transport, opbouwen, afbreken en onderhoud; we nemen het u allemaal uit handen. We zijn snel ter plaatse om bijvoorbeeld een scheef hangende vlaggenmast meteen weer te repareren.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in onze reclamevlaggen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met Van der Valk VMF. U kunt ons ook per e-mail benaderen: info@vandervalk-vmf.nl.