VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN BIJ VAN DER VALK VMF!

Offerte aanvragen

Stel ons een vraag

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Reclamezuilen plaatsen? Ga naar Van der Valk VMF

Bent u op zoek naar reclamezuilen om uw festival te bewegwijzeren of aan te kleden? Van der Valk VMF verhuurt en monteert layher torens.

Reclamezuilen

Reclamezuilen of layher torens zijn een uitstekende manier om festivalbezoekers te informeren. Ook helpen reclamezuilen u met de branding van uw evenement en uw sponsoren. Bij Van der Valk VMF kunt u reclamezuilen huren in elke vorm of maat. We bouwen de constructie van uw reclamezuil en pakken die in met bedrukte doeken. Ook voor het printwerk en eventuele vergunningen kunt u bij ons terecht. Naast layher torens verhuren wij ook andere visual signs. U kunt de look en feel van uw evenement verder uitwerken en vervolmaken met:

  • Reclamevlaggen of beachflags;
  • Lolly pop-, bungee- of truss visuals.

Waarom Vander Valk VMF?

Van der Valk VMF is een Amsterdams familiebedrijf dat gespecialiseerd is in citydressing en events. Wij worden jaarlijks ingehuurd om grote evenementen in Amsterdam aan te kleden met reclamezuilen, vlaggen en banieren. Bijvoorbeeld het Grachtenfestival of de Gaypride. Maar ook in de rest van Nederland monteren we reclamezuilen.

Contact

Wenst u meer informatie over onze reclamezuilen? Neem contact op met Van der Valk VMF. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@vandervalk-vmf.nl. We zullen u de gevraagde informatie zo snel mogelijk doen toekomen. U kunt natuurlijk ook meteen geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.