VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN BIJ VAN DER VALK VMF!

Offerte aanvragen

Stel ons een vraag

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Vlaggenmasten plaatsen? Van der Valk VMF verzorgt uw event dressing

Zoekt u een professionele partner voor het plaatsen van vlaggenmasten tijdens een festival of ander evenement? Voor citydressing en eventdressing bent u aan het juiste adres bij Van der Valk VMF. Wij plaatsten bijvoorbeeld ruim 1000 vlaggenmasten tijdens de inhuldiging van Koning Willem-Alexander.

Vlaggenmasten plaatsen

Familiebedrijf Van der Valk VMF heeft jarenlange ervaring met citydressing en eventdressing. Wij weten als geen ander wat de meest strategische plekken zijn om uw vlaggenmasten te plaatsen. Ook voor MKB-bedrijven kunnen wij spandoeken met frames of vlaggenmasten plaatsen.

Eventdressing van A tot Z

Van der Valk VMF verzorgt de complete visuele communicatie van een evenement. Natuurlijk zorgen wij naast het vlaggenmasten plaatsen ook voor het onderhoud. Wanneer een van uw vlaggenmasten plotseling scheef hangt, zijn wij snel ter plaatse. Na afloop van het evenement breken wij uw visual signs weer netjes af. Printwerk, vergunningen, transport en opslag; ook dat kunnen wij allemaal voor u regelen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over vlaggenmasten plaatsen of Van der Valk VMF? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. U kunt het contactformulier invullen of e-mailen naar info@vandervalk-vmf.nl.