VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN BIJ VAN DER VALK VMF!

Offerte aanvragen

Citydressing & Events

Het door ons ontwikkelde concept City & eventdressing richt zich op een zo effectief mogelijke presentatie van een evenement, waarbij zowel rekening wordt gehouden met beleving van de bezoekers en toeschouwers, als met de wensen van sponsoren en overheden.

Van der Valk VMF neemt alle aspecten hiervan voor zijn rekening – van voorbereiding analyse van de buitenruimte, onderhoud tot en met het afbreken na afloop van het evenement.

Daarmee is City & Eventdressing voor organisatoren van een festival of evenement onder van een  totaalconcept binnen de marketing en uitstraling van het evenement. Door vlaggen en banieren overal in de stad en op de toegangswegen te plaatsen gaat het evenement leven onder de mensen. Van der Valk VMF denkt met u mee over de look & feel van uw event.

IMG_8505 IMG_8635 Valk city 2 IMG_8640IMG_8640IMG_8640FullSizeRenderIMG_3046IMG_3068IMG_3085

Meer informatie

Wilt u meer weten over Citydressing & Events of evenementen verhuur? Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 020-4119264. U kunt tevens gebruikmaken van onderstaand formulier. Na verzending zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

Een moment geduld aub.

 

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful