VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN BIJ VAN DER VALK VMF!

Offerte aanvragen

REFERENTIES

Ja, ik had al wel vaker met Van der Valk Plaatsing gewerkt, voor onder meer de Gaypride, het Grachtenfestival en de Europa League Finale, en dat beviel telkens erg goed.

Voor de grap had ik wel eens aan Joost gevraagd of hij geen ‘hofleverancier’ wilde worden.
Die mogelijkheid ging letterlijk in vervulling toen wij de opdracht kregen om de gehele Citydressing van de Inhuldiging van onze nieuwe Koning te doen op 30 april 2013.
We hadden dus al wel eens 300 vlaggen geplaatst maar nu waren het er ineens meer dan 1000 en veel daarvan ook nog eens op erg onconventionele plaatsen. Dat kon gewoon allemaal.

En het grote voordeel voor Amsterdam is dat Van der Valk ook een echt Amsterdams bedrijf is waardoor je enerzijds niet met onnodige transporten zit maar anderzijds, en dat is nog veel belangrijker, zijn zij in geval van een calamiteit altijd binnen een uurtje ter plaatse om een eventueel scheefhangende vlaggenmast direct weer recht te zetten.

Tot slot: aangenaam flexibel; niks is eigenlijk te gek. Het voelt of het je vrienden zijn bij Van der Valk ipv je leverancier; kom daar nog eens om. Kortom succes verzekerd.

Pieter Teepe
cultureel ondernemer in Amsterdam

ema gaypride grachtenfestival ade met zwart uefa amsterdam 1

hollandfestival iam unseen verkeerscchool trilling klein logo amsterdam light festival

logo suikerzoet festivallogo tata steellogo uit marktlogo cello biennalelogo wk roeien

 

 

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful