VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN BIJ VAN DER VALK VMF!

Offerte aanvragen

Verhuur vlaggenmasten

 

Heeft u voor een evenement, bedrijfspresentatie of opening een vlaggenmast met of zonder uithouder nodig voor een bepaalde tijd? Denk dan ook eens aan huren! Het huren van een vlaggenmast is eenvoudig en voordelig. Van der Valk VMF heeft een groot aantal en assortiment aan verhuur vlaggenmasten in de lengtes van 5 tot 8 meter. Al onze vlaggenmasten zijn wit en worden voorzien van oranje knop.

Zo kunnen wij de vlaggenmasten afleveren of monteren en weer weghalen. Ook zijn er verschillende plaatsingsmogelijkheden en kunnen wij maatwerk leveren voor iedere gewenste situatie. Montage middels een grondboor in de grond(gras, klei, zand enz.) of met een stalen verhuurvoet voorzien van zwarte cover op harde ondergrond.

 verhuur materialen vlaggenmasten

Onze verhuurmaterialen

Onze verhuurmaterialen kunnen bijdragen aan een uitstraling van uw evenement, opening of produkt presentatie. Behalve de verhuur van onze onderstaande verhuurmaterialen kunnen wij de volgende zaken eveneens uit handen nemen.

– Vergunningsaanvraag
–  Printen van vlaggen, banieren, spandoeken of andere reclame uitingen
–  Transport naar en van locatie
–  Montage en weer weghalen op locatie inclusief bevestiging van de vlaggen of banieren.
–  Opslag van uw verhuurmaterialen

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful