VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN BIJ VAN DER VALK VMF!

Offerte aanvragen

Van der Valk VMF

Wij zijn een familiebedrijf met al meer dan 10 jaar ervaring in de sign branche. Naast het verzorgen van City & eventdressing voor veel steden en events in Nederland zijn wij ook de juiste partner voor het MKB. Het plaatsen van vlaggenmasten, gevel buizenframes en andere sign producten is dat wat wij dagelijks voor onze klanten verzorgen. Niet alleen rondom Amsterdam, maar daar waar het gebeurt bij U dus.

Valk

Soorten vlaggenmasten

VMF verkoopt en verhuurt allerlei soorten vlaggenmasten, zo kunt u bijvoorbeeld een keuze maken uit de volgende soorten vlaggenmasten; polyesther vlaggenmasten, aluminium vlaggenmasten, houten vlaggenmasten. banier vlaggenmasten, anti diefstal vlaggenmasten, cilindrische vlaggenmasten en conische vlaggenmasten.

Vlaggenmast plaatsen

Het monteren van signing verzorgen wij met ons eigen VCA gecertificeerd montageteam. Met onze kennis weten wij raad met diverse grondsoorten en de daarbij mogelijke funderingen voor signing. Vanuit onze werkplaats monteren wij door heel Nederland vlaggenmasten, buizenframes, bewegwijzering, layhertorens en overige reclame objecten.

verhuur materialen vlaggenmasten

IMG_8642

Huren of kopen

Heeft u voor een evenement, bedrijfspresentatie of opening een vlaggenmast met of zonder uithouder nodig voor een bepaalde tijd? Denk dan ook eens aan huren! Het huren van een vlaggenmast is eenvoudig en voordelig. Van der Valk VMF heeft een groot aantal en assortiment aan verhuur vlaggenmasten in de lengtes van 5 tot 8 meter. Al onze vlaggenmasten zijn wit en worden voorzien van oranje knop. Ook is het natuurlijk mogelijk om een vlaggenmast bij ons te kopen.

Offerte aanvragen

U kunt via onderstaand formulier een offerte aanvragen. Wij zullen uw offerte zorgvuldig nagaan en contact met u opnemen om het kort te sluiten. Het is geheel vrijblijvend om een offerte aan te vragen! Voor overige vragen over ons kunt u ons mailen of telefonisch bereiken.

Een moment geduld aub.

shop giay nuthoi trang f5Responsive WordPress Themenha cap 4 nong thongiay cao gotgiay nu 2015mau biet thu deptoc dephouse beautiful